Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Sőt, én is így gondolom...

-
Dave567
veterán
válasz
üzenetére
De szerintem még 10 évig a plazmát fogod lesni
Rá érek...
Nem fogok veled itt ezen beszélgetni, amíg nem tudom van-e egyáltalán OLED tévéd, mert Ledded biztos hogy van, de az édes kevés, és annak nem lesz jó képminősége, bocsánat de lesz, csak az sokkal, nagyon sokkal drágább, kat.
Jöhet PÜ-ben a tévéd.. -
Dave567
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hát azért írtam, a 100000 ft alatt, jöhetne egy OPPO, meg egy POPI a 200000 ft-os, de kell a Sub-od, meg még Claire-től a megmaradt Canton.

Így már nem lesz meg a lejátszó, csak egy kínai.
-
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
válasz
Partizan182
üzenetére
De amúgy miért is kéne felezett felbontású filmeket nézni, mikor ott van a BD50???
-
Dave567
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Azért írtam a "normális" lejátszókat, mert azok (általában) normálisan is működnek
100000 ft alatt van olyan, ami nem kínai, és megy rajta minden? HTPC-n kívül....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dave567
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ok bocsánat, nem rengeteg hibák.
De amit a Popi tud, és amit a tesztben olvastam, azt mind tudja egy 40000 ft-os lejátszó, PL Zidoo, ez meg 90000 ft-ba kerül.Meg sokan írják, le van maradva rendesen, úgy ahogy a Dune is. Nem éri meg azt a +pénzt.
(#6472) 206 cc: Nem olvastam most el részletesen a hibát, csak tudtam, hogy van neki, azért is írtam, hogy (VAGY VALAMI ILYESMI).
Számomra az is hiba amit leírtál...(#6473) Gtaati A 3D BD iso lejátszás még nem kadenciahelyes. 24Hz-en játsza le őket a 23.976Hz helyett. Ez pedig mikro-akadásokhoz vezethet a lejátszás közben.
Erről meg ezt olvastam, ezzel mi a helyzet?
-
Dave567
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Úgy hallottam, nem foglalkozik már vele, az viszont nekem is nagy kár, mert jó lenne ha belőné majd az én tévémet is.

-
Dave567
veterán
válasz
claire78
üzenetére
Sajnos már a Popi se a régi, Vten kapott 4k-t, 1.4-es hdmii-vel, akkor inkább bele se rakták volna.
Az A500 meg túlárazott, és rengetek hibáról olvastam, a Pro-t nem is néztem, mert annyit nem fizetek érte.
(#6442) dgyuri0123: A Med600-ast nagyon sokáig meg akartam venni, aztán kiderült, hogy nem kezeli a 3dBD ISO-t, vagy nem kadenciahelyes, valamelyik biztos, nem tudom pontosan.

-
Dave567
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Én a moziban is ezért szeretek a középső-hátsó féltávon, vagy 2/3 távon ülni. Onnan lehet legjobban élvezni a látványt.
Ja, de akkora vásznad sose lesz....
Ott már igen, lehet élvezni a mozit, és van is értelme.
Szerintem a mozit ne keverjük ide...(#6119) janos666: NICE...

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most már.

Vhiktor