Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz kutyuska #4764 üzenetére
Egyrészt az oldal j végüeket is árul, ami nem hazai piacra való, én inkább csak v végüeket vennék - akár tőlük is. Másrészt igen, az 1.2 milliós ár nyilván a szokásos nagyobbnak látszik az akciónk ha magasabb eredeti árra tesszük rá trükköt játszuk el. Viszont egy mindenhol 600k+ért árult készülék nem lesz 450kért, hacsak nem lecalják az áfát, mert kétlem h 450k alatti lenne a beszerzési ár, amire máshol mind rendre 150k+ hasznot pakolnak... Érdekes mód ha 1.27el megszorzod az áraikat, máshol található árakat kapsz, valahogy pont a 27% áfával olcsóbbak, nyilván nem véletlenül...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
Nemir Ombe
addikt
válasz kutyuska #4796 üzenetére
Tőlünk nyugatabbra mindenre 2 év gari van (de még a használtakra is 1 év ha boltban veszed).... ismerem a boltot, a legtöbb esetben "bolti garis" cuccokat árulnak (hozzájuk vagy a szervizpartnereikhez kell vinni a cuccot hiba esetén) nincs baj velük, de egy TV esetén ez is "macerás" lehet .... [link] ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Ren Hoek
veterán
válasz kutyuska #5762 üzenetére
Kösz az infót! Pont akartunk menni Graz-ba. Csak szerintem a kocsiba nem férne be egy 55 colos TV rendesen. Plusz az is lutri, ha valamiért vissza akarnám vinni / esetleg pixelhibás és elállnék.
Amúgy az OLED árakhoz így általánosságban. Ott van a gond, hogy nagyon nagy az ingás, míg az LCD már beállt egy szintre (x összegért kb ugyan azokat a feature-ket kapod). Itt nagy káosz az egész, és néha teljesen illogikus árazások vannak +-100K pl az A7-nél... mire is? HDR 3D off, és drágább ennyivel, a 910-nél. Annyira új még a piac, hogy káosz van. Persze felesleges pörögni ezen, mert egy TV 400 körül már luxus. Aki a gyerekek iskolai könyvpénzéből spórolta össze, az ne vegyen, vagy ne sírjon, ha jön egy OLED gyár, és beesik minden a felére. (Amúgy nem fog)
tldr
Már csak tényleg azon agyalok, hogy az 55 col FHD elég-e a szobám nézési távjára. Nekem a boltban bárhonnan néztem, nagyon láttam a csirkehálót a pixelek között. Lehet nem tudtam eltávolodni annyira.
Szerintem olyan 2 méterről nézném kb ágyról. Remélem itt már nem látszik. -
Ren Hoek
veterán
válasz kutyuska #5794 üzenetére
Lehet előbb új kocsit kéne venni
Amúgy most elgondolkoztam a Telekomos B7-en... 530 kamatmentes részletre. Árgépen drágábban találtam mindenhol egyben fizetve. Egyben is ki tudnám fizetni, de ha már olcsóbb összességében, és más pénzét használom 22 hónapig, akkor megéri.
Csak a 4K-tól félek kicsit, hogy nem használnám ki, és a FHD tartalmakat mosná.
Viszont utánaolvasgattam most az A7-nek... valszeg a 910-es elektronikája van benne, ugyan azokkal a paraméterekkel és SOC-al. Továbbra se találok semmi input lagra vonatkozó infót, szóval nem kizárt, hogy 41 ms, mint a 910-nél, hiába új széria. Az meg különösen bosszantó, hogy kivették belőle a 3D-t és a HDR-t, így szerintem értéktartás szempontjából kevesebbet ér a 910-nél. Mégis drágább itthon majd 100K-val. Kicsit átverésnek tartom hogy gyakorlatilag fogták a 910-et és az elektronikáját, kihajtogatták, letiltottak 2 feature-t, majd rádobtak egy 100-ast árban.
Most ott vagyok, hogy egy B7 lehet jobban megérné 5 éves távlatban... Vadi új elektronika, 21 ms inputlag, 4K , HDR és még pár javítás... +100K-ért.
4K PPI miatt még adott esetben monitornak is használhatnám (bár kicsit féltem a konstans tartalom miatt)
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz kutyuska #5879 üzenetére
Az A7 lényegében kilőtte magát a régi elektronikával. Így lényegében kevesebb mint a 910. Szerintem a panel is 15-ös benne. 300-ért beadnám, dehát amire ennyi lesz itthon...+ Nem mintha top fontosságú lenne, de a 21 ms input lag azért egy szempont B7-nél... 41-hez képest...és az image retentiontől/burn intől is eléggé tartok a torture teszt óta...
Na nem szarakodok vele sokat. Már jó lenne Game of Thronest nézni. Megálltam, hogy csak a 2. évadig láttam ... lesz mit pótolni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz kutyuska #7588 üzenetére
Ezeknek semmit sem szabad elhinni. A legalávalóbb fajta a nagyrészük.
Remélem az összes értékesítő és promóter eltűnik a francba 10 éven belül. Az internetes vásárlás korában elképesztő, hogy még van hely az ilyén manipulatív / teljes mértékben inkompetens jutalékhuszár gyökereknek. Elképesztően rossz tapasztalataim vannak, és már számtalanszor megfogadtam, hogy SOHA nem veszek semmit a nagy boltokból.
Az átvevő depóké a jövő, ez egyértelműen látszik. Mondjuk a bemutatótermek megmaradnak azért...
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz kutyuska #7588 üzenetére
Laikus vagyok vittem egy vinyót raraktam es neztem. Az oled beallitasokrol Fogalmam sincsen. Nem akartam de vszinu rendelek egyet ha okes marad ha nem elallok. Csak nem szeretem az elallasos módszert. Ezert is mentem be. Ott megezekszerint megvezetnek ördögi kor igy legyen korrekt az ember.
-
Bubukain
senior tag
válasz kutyuska #7915 üzenetére
Egy 2 Mbps video sávszélességű, azaz agyontömörített 720*576 felbontású SD-ből még egy VU Uno 4k sem csinál élvezhető tartalmat.
ez tény de amiket én nézek (nem olyan sok adó) azok teljesen jók minőségben.
melyik coolstreamet használod?
nincs gondod a távirányítással?
nálam nem ismeri fel rendesen a csoda LG távirányító a VU boxot, annak ellenére hogy benne van a listában. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz kutyuska #100014 üzenetére
G2
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemüveges topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest