Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Akkor nőj fel, és arról írj, amit használsz
, ne csak a fóbiáidról. Ha se OLED, se 4K tv nincs, úgy nehéz okosnak lenni csak a guglival. Csak félrevezeted a kérdezőket. Meg hogy ez se jó, az se jó, semmi nem jó. Vagy hogy miért akarsz cserélni, mi bajod a régivel, stb.
A szabványaidat meg olvasgasd majd a 8k és 16k tévékhez majd, és nézd 10 cm-ről a pixeleket, nehogy egyet is ne láss meg közülük.

Egy 4k forrásanyag semmit nem bizonyít egy 50" FHD tévén, de más se, érted-e? Leírtuk hogy nem úgy van, ahogy beképzeled magadnak, nehogy már jobban tudd, mint én aki nézi a 4k-t, vagy Batyops és mások. Mert megakadt a lemez nálad.
-
daneel_hu
addikt
"Továbbá a THX szabvány például 40 fokos látószöget határoz meg ami 50"-nál pontosan az 1,6m-es nézési távolságom, szóval itt nem az én "dogmáimat" terjesztem. "
Ez mit jelent pontosan?
Azt, hogy 50 col esetében, amennyiben 40 fokos betekintési szöggel büntetem magam, tulajdonképpen 1,6 méterre vagyok a képernyő szélétől?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És közben jár a fejed jobbról balra, épp ahol történik valami?
Egy videót feltöltenél légyszi, ahogy nézel egy filmet, szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá 
, ne csak a fóbiáidról. Ha se OLED, se 4K tv nincs, úgy nehéz okosnak lenni csak a guglival. Csak félrevezeted a kérdezőket. Meg hogy ez se jó, az se jó, semmi nem jó. Vagy hogy miért akarsz cserélni, mi bajod a régivel, stb.

Vhiktor