Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Félreérted, annak a kettőnek semmi köze egymáshoz. Az nV CP listája csak arra volt válasz, hogy akinek válaszoltam, méltatta, hogy miért 12 és nem 10 bitet választok ki. Ennek semmi köze ahhoz, hogy nem működik jól 1080p120 módban a HDR. De mint írtam, HDR módban ki is szürkül az menü, nem tudom kézileg állítgatni, olyankor a Windows kezeli ezt.
Kérlek ne nézzetek már ennyire hülyének.

Csak annyira vagyok hülye, hogy elhittem, ezek a dolgok tényleg működnek és hasznosak, nem azért, mert azt se tudom melyik fán teremnek a TV-k, vagy hogy azt akarom bizonygatni 4+4=9.
Amúgy az imént találtam egy új hasonló bugot. Beállítottam a Mass Effect Andromeda játékban az 1080p120-at és HDR10-et. Ekkor ugyan olyan világos/mosott volt a kép, mint Windows asztalon.
De ami még érdekesebb, hogy próbaképp átböktem DolbyVision-re. Kiírta a TV, hogy DolbyVision, aztán elsötétült a kép (vak feketeség). Vakon kiléptem a játékból a Windows asztalra, és még mindig DolbyVision képmódban van a TV. Kikapcsoltam a Windows-ban a HDR módot (úgy tűnik átkapcsolt erre, mikor a játékban HDR-eztem), majd a TV-t is kikapcsoltam és vissza be, de még mindig DolbyVision-ben van (mindjárt kiégeti a szemem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor