Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Az én személyes ergonomiám egy 65" esetén kb.2,5m. Közelebb nem kívánkoztam... Részletekől függetlenül van az amikor túl közel van. De persze ez mindenkinél más... 4K val elértünk, jó minőség esetén, hogy aki nagyon közel szeret ülni, annak sem pixelesedik a kép. A 8K igényét nem is látom indokoltnak. Sokkal inkább a jobb mozgó sorfelbontást. Gyakorlatilag az marad sajnos a fullhd-s TV-k szintjén.... Jelenleg én ezt érzem szűk keresztmetszetnek.
-
törölt tag
Jó, de annyit nem árt odaírni, hogy szerinted. Tudom, hogy ezeket írod, már láttam 100x legalább, de nagy tévéd meg nincs, tehát csak elmélet és nem gyakorlat. Mint a pap aki bort iszik...
De minek ennyiszer ismételgetni, hacsak nem magadat akarod meggyőzni vele.
Ne úgy írjunk, hogy valakinek csakis ez vagy az a méret kell, mert még ez se azt írja, hogy hogy 1,5 méterre 65"-t nézzünk. Érted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De minek ennyiszer ismételgetni, hacsak nem magadat akarod meggyőzni vele.
Vhiktor