Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorbe
csendes tag
Sziasztok.
OLED vásárlás előtt állok. biztos, hogy OLED.... . A kinézett áldozat az LG OLED 55B7V. Filmnézésre(gyerekekkel is), illetve spotrműsorokat nézek sokat. Ami fontos, hogy a kevés szabadidőmben szeretnék minőségi képélményt.
Sokat olvastam utána, illetev filóztam, mire kiválasztottam. B6J lett volna eredetileg, de nemigen van már, sőt mire nekem kell, addigra nem is lesz.
Van tapasztalatotok a TV-vel?
Köszi.
Mértékletesség mindenben, a többi csak duma..............................
-
majorbe
csendes tag
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3766 üzenetére
Köszi. Mondjuk aszonypajtásnak tetszik az ívelt, mer olyan kva "dizájnos". Hát nem tudom. Nekem anyira nem jön be. Bár meggyőzhető vagyok.😊
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3768 üzenetére
Na gyorsan rákerestem. Tényleg úgy dobják utánad. Valamely oldal fórumán olvastam hogy a gyors mozgasokkal bajlodik(pl motorverseny) plusz a vonalak focinál görbék. A mozgást meg csak-csak elhiszem de hogy görbe legyen vonal????
Te raktál fel képet, azon nem ez látszik.😊 bocs ha sokat kérdezek de nem egy kiflit veszek kakaóval.Mértékletesség mindenben, a többi csak duma..............................
-
majorbe
csendes tag
válasz daneel_hu #3784 üzenetére
Köszi. Majd megyek az mm-be. A juronicsba nem. A multkor bementem a konkret tipusokkal. Kb mintha a sarki pékségben érdeklődtem volna.
A döntés nem könnyű pedig "csak" tv-rol van szó. Melóban könyebb pedig az komolyabb.A fekete pentekekkel van tapasztalat? Nekem nincs. Konkretan érdemes várni vagy egy életem egy halálom?
Köszi
-
majorbe
csendes tag
Sziasztok.
A "hüje" boltban 591 920 az 55 B7V.
-
majorbe
csendes tag
válasz Angelo69 #3809 üzenetére
Az biztos. A b is jó 590-ért. Szerintem karácsony körül sem lesz kevesebb. Bár akkorra terveztem meglepetésnek a családnak, de valószínűleg előbbre kerül a karácsony egy kicsit. És igazából minél többet nézegetem, annál türelmetlenebb vagyok.
Plusz garit vettél hozzá?Mértékletesség mindenben, a többi csak duma..............................
-
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3813 üzenetére
Asszem megveszem. Megyek melózni, majd benn szépen, nyugodtan megrendelem.😊 Igen én is attol tartok, meg tapasztalat, hogy karácsony környékén mindent letolnak a torkán a népnek drágábban. A jelenlegi LB650V-t is 20k-val olcsóbban vettem, mint ami a legjobb karácsonyi ajánlat volt.
Bár asszony morgolodik, hogy ne kapkodjak. Majd megbékél, ha látja a képét a cuccnak.(legalábbis remélem 😊)Mértékletesség mindenben, a többi csak duma..............................
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3816 üzenetére
Abszolúte igaz.😊 Valami lejátszót kell vennem majd. Esetleg tudtok ajánlani? Bár a fórumot vegigolvasva(az egészet az elejétől😊) tudom pl., hogy a popcorn nem csak kukorica lehet.😊 És rajottem, hogy lemaradtam a technikával egy kicsit. De itt az ideje pótolni.
-
majorbe
csendes tag
válasz RobexX10 #3822 üzenetére
Hát nem tudom. A B7 szerintem 590k-nal nem lesz olcsóbb. Amugy is beleéltem magam. Nem hiszem, hogy mondjuk 500-550-re lemenne. Ekkora kedvezményért érdemes lenne várni. De ez csak feltételezés.
-
-
majorbe
csendes tag
Megrendelve a b7v. Bár elbizonytalanodtam mert ajanlottak Hisense led tv-t. Ami a kollega szerint jobb mint az oled😊 ja es 600 euro.😊 lehet visszamondom😊
-
majorbe
csendes tag
válasz Batyops #3846 üzenetére
Asszony nekem is rábólintott. Bár nem hiszi el hogy megrendeltem. Hétfőn rendeltem. Még nem jött meg. Holnapig van akció, gondolom utana hozzák. De ha esetleg az edigital valami csoda folytán hamarabb akcióz mint megjön az mm-tol lehet visszamondom. Edigitalnal van kedvezmenyem.
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3874 üzenetére
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3884 üzenetére
Én személyesre kértem, még nem kaptam meg. Győrben, hozzáteszem.
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3886 üzenetére
Pedig már tiszta ideg vagyok. Már alig varom a beégéseket.😝 Én a Tescóba kertem. Onnan gyalog is hazaviszem.
-
majorbe
csendes tag
válasz Batyops #3903 üzenetére
Az árát már feltolták 699 990-re. Azt írják hogy raktáron van. Pedig nincs. Ha az edigital lenyomja az árát 590-re akkor itt visszamondom és elhozom az e-től plusz 7% kedvezménnyel😏 Azt hittem hétvégén már tolhatom a cuccot.😕
-
majorbe
csendes tag
Holnap megyek a TV-ért
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3913 üzenetére
Igen oda. A Tesco csak a helyet biztosítja. A minőséget remelem az LG.😋
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3916 üzenetére
Remelem hogy igy lesz. Nagyon várom es remelem azt az élményt nyújtja, amit várok. LB650v után azért lesz különbség. Beállításokat néztem, de akinek van mar tapasztalata, attól örömmel veszem a tanácsot. Még egy kérdés: Győrben kalibrál valaki?
-
majorbe
csendes tag
55B7V beállítási tanácsot tudtok adni? Néztem a neten, de hátha van valakinek tapasztalata. Alapvetően HD sport, HD, FHD, illetve blue ray filmekhez. Ritkán SD tévéadáshoz. Ha és nem tudtam meg elhozni, Sutyukiba nem fért be. asszony meg dél körül ér haza a nagy autóval.
-
majorbe
csendes tag
válasz Partizan182 #3923 üzenetére
Köszi az infokat. Amint megvan és beüzemelését jelentkezem. Remelem tényleg besza. behu lesz az élmény.😯
-
majorbe
csendes tag
Na elhoztam. A Samus promóter sraccal dumaltunk egy jót😋
-
majorbe
csendes tag
válasz Nemir Ombe #3936 üzenetére
Szerintem átmegy a srác az lg-hez.😋
-
majorbe
csendes tag
válasz Batyops #3938 üzenetére
Na beuzemelve. Nos hát beszarás. Bakker, az a fekete, a színek, kontraszt stb. Gyönyörű. Az SD tv az fos, de az az előzőnél is fos volt(lb 650v), persze azt még talán lehet beállítással korrigálni. Még kell állítanom, de a HD adások is remekek. Indítottam 4K demokat illetve blue ray filmeket, hát az valami elképesztő.
Kicsit filóztam az árán mert csak egy tv, de aki szereti az igényes és minőségi filmnézést és nem egy telefonon akar filmet nézni, akkor csak Oled.
Ja és a tv hangja sem olyan rossz. Szerintem kifejezetten kellemes, persze tűz rá a házimozi.Mértékletesség mindenben, a többi csak duma..............................
-
majorbe
csendes tag
-
majorbe
csendes tag
Azért most kiderült, hogy a tv adók milyen kritikán aluli minőségben sugároznak. De sebaj, úgysem nézem sokat, a HD meg vállalható azért.
-
majorbe
csendes tag
válasz dgyuri0123 #4148 üzenetére
Szia. Nekem 55B7V van. Az SD szar de csak bizonyos műsoroknál, illetve csatornák között is van különbség. A régi sorozatok és műsorok elég szarok, az újabbak jobbak rajta.Pl.: ugyanazon beállításokkal a Jobaratok ratyi,(de ez a régi tv-n is ratyi volt) de a Castle az jobb és szebb mint az előző tv-n. Lb 650v volt. (Ezeket még néha nézem 😋) Be kell állítani és sokkal jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest