- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Figyelj nekem nem fontos most a tv vásárlás mert jelenleg elégedett vagyok a jelenlegivel is .az hogy tervezem legfőképpen a méret növelése miatt attól függetlenül olyat fogok venni ami minden igényemet kielégíti. És mivel nem sürgős és napról napra jönnek az infók az idei tévékről gyorsan tud formálódni az is hogy mi lesz a legmegfelelőbb választás nekem. Panasonic nál kompromisszum lett volna a 65 col mivel minimum 77 “ akartam venni minimum. Ezt most leírtam de a továbbiakban nyilván senkinek nem fogok magyarázkodni hogy miért mikor és melyik tévét fogom venni mert ez csak rám tartozik. Jelenleg a G4 a befutó nálam . Mint írtam nem létszükséglet hogy most egyik napról a másikra lecseréljem van addig időm gondolkodni melyik lesz a befutó, De elhamarkodottan nem fogok nyilván választani csak ha fix véleményem lesz már az összes új modellről .
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor