- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
hunspikey
üzenetére
köszönöm, végignéztem, nagy része már megvolt, kicsit finomhangoltam vele.
HDMI kábel 2.1-est használok, drágább 6-8 eFt-os dobozos.viszont a frissités óta van egy próblémám a TV-vel. Előtte semmi próbléma nem volt.
Főleg az utóbbi 2-3 napban jelentkezik egyre gyakrabban SDR módban, néha HRD módban is, de ott nagyon ritka. 4k-ban megy, 120hz, 10 bit.Ha a G-SYNC be van kapcsolva (SDR), akkor egy pillanatra képhibák villannak be, nem is tudom ,hogy tudnám leírni, össze vissza jön be, főleg játék közben, néha ritkán, néha sűrűbben, néha egész képernyő vibrál egyet, néha lentebb teljes szélességben megvillan egy kisebb vagy nagyobb téglaalakban egy képhiba. G-SYNC ki, akkor minden oké.
Visszaállítottam alapértelmezett színbeállításokra, G-SYNC be van kapcsolva, ott abbahagyta (4k, 8bit), de ha nvidia színbeállításokat használok (4k, 10bit), akkor újból elkezdi.
Szóval elég tanácstalan vagyok az ügyben és az ideg is széttép emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Magisk
- VGA kibeszélő offtopik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor