Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaitoX
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
C8 van itthon, glossy, de úgy tudom LG-kben ezen a téren nincs nagy különbség. Azt olvastam Sony-ban az A90J a glossy.
C8 után az A80J sötét, fakó, egyszerűen nem jön át úgy a fény a kijelzőn, nincs meg az a kontraszt érzés. Ahogy külföldi fórumokon fogalmaznak "colors doesn't punch". A fekete sem érződik olyan mélynek, mint az LG-n, illetve a többi szín sem olyan. Az összes beállítást próbáltam a TV-n, így nem hiszem, hogy beállítás probléma lenne.
Illetve maga a panel, ahogy írtam. C8-on egy tiszta kép van, olyan mint egy tükör, az A80J viszont olyan, mintha lenne előtte valami maszatos réteg, ami által homályosabbnak tűnik az egész. Napközben pedig ez gyakorlatilag még rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55" B1 OLED hibátlan!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest