Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Az az 1080Ti sír azért a B7-ért, sőt ZOKOG... én VA monitor után azonnal pelenkát cseréltem, és a rendőrséggel kerestettem az államat. Pont fordítva vagyok, 1070 és most gyűjtök a kártyára
... bár nekem ez is megfelel. 1080p 120 Hz is pöpec tud lenni, de nekem abszolút nincs igényem rá...60 is bőven jó.
21 ms input lag is teljesen oké, ha nem hardcore multizol. A VA/IPS-hez képest annyival jobb a fekete és a response time, hogy megéri simán. Jó egyesek igénylik a villogtatást, mert így lehet persistence blur a szemeden, de engem abszolút nem zavar. Gamer monitor után max, lehet szokni kéne, de cserébe annyival jobb is a kép....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... bár nekem ez is megfelel. 1080p 120 Hz is pöpec tud lenni, de nekem abszolút nincs igényem rá...60 is bőven jó.
Vhiktor