Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
nekem munka miatt 2db 32" 1440p van (plusz laptop 14" fullhd, ezen teams megy folyamat), és szerintem ez az ideális arra, hogy pl egy ph-ba ne kelljen belezoomolnom a kényelmes olvasáshoz. kb 90cm-re ülök tőlük. Ha 4K lenne, akkor natívban nem látnám, és scalinget kellene állítani, azt meg el akartam kerülni, mert ki tudja melyik progi hogy kezeli. gondolkodom a 42C2-n, az tudnám kb 20 centivel hátrébb rakni, de nem akarnám nem natívban használni, 4K ultrát meg jelenleg nem bírnám GPU-val (6800XT).
1440p 32" nekem 90cm-ről pont ideális, scaling nélkül jóval több dolog elfér az asztalon mint fullhd-n de nem kell scalinget állítanom, mert nem túl picik a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor