Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
treck1985
üzenetére
Tényleg nem trollkodni szeretnék, de kell az 1000 nit? O.K., ha kell, hát kell, mert nem azt mondom, hogy ne lenne olyan, akinek ez az egyik legfontosabb képesség, no de általában 200 nit körül mozizunk, nem? Ehhez képest nem értem ezt a fényerőhajszolást, főleg nem oldenél. Hol kell 1000 nit, vagy annál is több... hát, a kertben, napsütésben. Innen kezdve az olednek semmi előnye ilyen felhasználási kölülmények között, tehát, erre a célra a legalkalmasabb kijelző egy led lcd. Lehet, csak én gondolom ezt így, szóval elnézést, ha valakit sért a hozzászólásom, csak "hangosan" gondolkodtam, minden hátsó szándék nélkül.

#83444esicyhun LG ezen okok miatt tért át teljesen a WOLED-re, még a legelején. Ettől függetlenül lehet jó/tartós a QD OLED, de most még csak találgatunk az időtállóságával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor