Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz abyssc2 #83426 üzenetére

C2 EVO paneles, + A 9 processzor.
    Nem tudom mennyivel lehet "gyengébb" egy B2, de én az erősebb hardver és az EVO panel miatt választottam C2-t. A +90e nekem sem esett jól, de az én szempontom az volt, hogy a hardver legyen erős, mert a régi oledem lassúsága kicsit zavart már a végefelé. + az EVO panel a legújabb fejlesztés, ami nem tudom mennyire válik majd be, úgyhogy csak az idő lesz a bizonyíték arra, hogy jól döntöttem-e. C2 villámgyors és az SD anyagokat is nagyon szépen skálázza. Sokkal jobban mutatnak a DVD-im ezen, mint a régi FHD oledemen, ami azért nagy szó (számomra), mert itt egy 4k-s kijelzőhöz kell igazítani egy zsebkendőnyi méretű fájlt és ezt is kiválóan oldja meg a C2.
    Hogy miért DVD, még mindig? Mert vannak számomra igen kedves koncetek DVD-n (pl. Jean Luc Ponty, Pat Metheny, Michel Petrucciani, stb stb), amiket lehetetlen beszerezni jobb minőségben, ezért... :)

#83428Gicz Olvasva a linket, most még jobban örülök (egyelőre), hogy a C2-t választottam.... és én sem "izgatásból" írom, hanem mert őszintén örülök, hogy ennyire jól állja a sarat...egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés