Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
Lujo123
üzenetére
Engem szeretnél meggyőzni vagy saját magadat? Többen is igazat adtak nekem, hogy nagyon melegedett az Lg, de neked ez nem számít. Mindegy. Leírtam, hogy mindenkinek más az ízlése számomra dekoratívabb a Samsung. Az hogy hetek vagy hónapok múlva elhajlik a panel egy butaság. Az enyém egyenes nem hinném hogy idővel elhajlana de ha mégis jelezni fogom. Fényerő visszavétel fw szinten volt az Lg-nél is ami Samsungnál még mindig jobb nem számítva a színek fényerejét. Anyag minőség? Szerintem semmivel nem rosszabb mint az Lg. Mindkettőt használtam sajnos. Egy év javítgatás után senki nem tudna meggyőzni, hogy Lg-t. vegyek. Nem érdekel, hogy honnan vannak az infók, ismétlem mindkettőt használtam, ettől jobb teszt számomra nincs. Egyébként totál szemből volt tintinges a normál tartalom 50%-nál, mindhárom panel. Ízlések és a felhasználás értsd játék-film stb. mindenkinél más, akinek az Lg jön be vegyen akinek nem az vegyen mást én így döntöttem amit egy percig sem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED C1 55"
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor