Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Az tiszta sor hogy ugrott minden, de az MM a kalibrációt a dokumentáció alapján nem végezte el a Meleg színhőmérsékletre, sem a mozi képmódra. Tehát annak tv gyári alapon kellett hogy legyen akkor is mielőtt reseteltem. Én ugyan úgy állítottam vissza mindent a tv-n és nézem a mozi meleg módozatot, de mégis mintha pirosabb lenne másabb lenne a kép a tv-nek. EZért kérdem ez hogy lehetséges.
Pl néztem a minap a titanic-ot és a végén mikor fürödnek a jeges vizben, olyan mintha kromatikus aberrációt látnék fel fel villani..most nem tudom hogy ez a film ilyen, és így kiadja a lencse hibát az éjszakai vizes felvételnél, vagy a tv bajos...de más filmnél is láttam ilyet vizes jelenetnél. Az kétségtelen hogy a mai filmek tökéletesek rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest