Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most megjött a 806.
Egyszerűbb volt összerakni mint a CX-et viszont ugyanolyan minőségűnek tűnik ez is legalábbis kívülről. A design nagyon minimál viszont nekem ezek jönnek be nagyon az LG is ilyen volt, de ez még jobban az és nekem ez jobban bejön. Egyelőre szoknom kell nyilván jóval másabb az egész rendszer, de szerintem nem lesz gáz legalábbis úgy gondolom. Ami nagyon hiányzik az a gyors gombok a távirányítóról és egy kicsit furcsa is a másikhoz képest viszont a háttérvilágítás meg tetszik a távirányítón is. Az első Problémám már megvan miszerint nem tudom a Telekomos vevőegységet irányítani. Esetleg valakinek volt hasonló gondja és ha igen, hogy oldotta meg?
A PlayStation-t és az Apple TV-t nagyon jól kezeli ügyesen viszi, talán jobban is mint az LG. Az Ambilight nagyon fullos, brutálisan bejön és hát érezhető a különbség a Goveehez képest, de annyiért szerintem az is simán megérte.
Tippek, trükkök esetleg a 806-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor