Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz wyll358 #70443 üzenetére

Szia.

Igazság szerint eddig Samsungon hozzá voltam szokva, hogy külső HDD-ről nézem a filmeket USB-n keresztül, és az tökéletesen vitt mindent, kivéve, amit nem támogatott (DoVi, DTS-HDMA, stb.).

A Philips-et is szeretném addig így használni, amíg később nem lesz pénzem egy külső lejátszóra - ami nem holnap lesz -, ezért mindenképp kell valami app, ami azt addig megoldja. Igen, eddig a saját lejátszóját használtam, de ez tényleg felejtős. Még ilyet nem tapasztaltam soha, hogy a film nézése közben kilépjen, mintha csak egy fizetős applikáció próbaverziója lenne, ami egyszerre maximum egy órát enged mozizni, és ha többet akarsz, vedd meg a prémiumot... azért egy ilyen drága TV-nél gáz, hogy alapból nincs benne egy normális lejátszó... persze sok felesleges szeméttel bezzeg tele van, aminek a fele sem kellene... azokat hogy lehet kitörölni?

Nekem egyelőre még nem fontosak az extra cuccok, semmi komoly elvárásom nincs, csak annyit szeretnék, hogy a 4K-s HDR filmek menjenek mindenféle extra cucc nélkül. Aztán később, ha majd lesz felesleges pénzem, veszek egy külső lejátszót, akkor már olyat, ami mindent lead. De addig is szeretném nézni legalább azokat a filmeket, amik eddig megvannak. Ennyi.

Kipróbálom majd, amit mondtál (Just Player), ezt a TV menüjéből, az App Store-ban tudom letölteni, ha jól értem...? :)

Köszi. :R

#70444 DamianB : Na, ez engem is érdekelne, jó lenne, ha nem kellene mindkettő, vagy egyik, vagy a másik nem elég? Köszi előre is a választ. :R

Új hozzászólás Aktív témák