- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
Régóta piszkálja a fantáziámat egy OLED tévé. Kezdetben LG -ben gondolkoztam, de sok utánaolvasás után végülis két modellre szűkítettem a választást:
- SONY XR-65A90J
- Panasonic JZ2000 szintén 65" méretben.A váltás oka, hogy a 6 éves 55" -os FHD Sony LCD tévém kezdi produkálni ezt a csíkozást, ami bemelegedés után eddig eltűnt, de előbb-utóbb eljutunk oda, hogy megmarad. Tervezett avultatás....
Lemértem, egy 65" méretű tévé a falra szerelt szekrényeim határain belül éppen elférne, kb. 5-5 cm maradna oldalirányban, fent pedig kb 10 cm.
Árban most a Sony-t meg lehet kapni 1M, 1065e forint körül, a Panának nincs még magyarországi ára, tippelek, 1.2M forinttal kell számolni, amikor kijön. Mondjuk, hogy meglenne a fedezet mindkét opcióra.
A körülhatárolt szekrények miatt nem tudom, a Pana 360 fokos hangja mennyire lenne elrontva, egyébként gamingre nem nagyon használnám. Kisebb részben tévét vegyesen SD, HD adást, nagyobb részben Youtube -ot szeretnék rajta nézni, meg Netflix -et. Ezek, plusz a döglődő LCD tévé miatt (nem biztos, hogy ráérek kivárni a Panát) hajlanék a Sony felé. De piszkálja a csőröm, hogy a Pana sokkal jobb lenne.
Ti melyiket választanátok a helyemben és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor