- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
no!smak3r
csendes tag
válasz
wallace 234
üzenetére
@wallace 234: Sajnos filmek közben és észrevehető, főleg a tinting, azt szinte folyamatosan látom. A bal széle a képernyőnek adott színtől függően sárgul/pirosodik/rózsaszínesedik, szóval totál elüt a képernyő közepétől / jobb szélétől, sokkal melegebb árnyalatúnak mondanám.
@alaves, salapp: Nem tudom, hogy az új szériák megjelenése előtt szabad-e venni előző szériás tv-t, szerintem én visszavitt darabokat foghattam ki, vagy nem tudom.
Philips nekem idegen, akkor már inkább Sony-t választanám, de a lélektani határ 600.000 ft, azért pedig csak A8 jöhet szóba akciósan, ami ki tudja, lehet ismét egy cserélgetett, visszavitt darab.Ami végképp feltette úgymond az i-re a pontot, hogy napi szinten kilép appokból és "lefagy" de nem teljesen az egész TV, hanem csak bizonyos funkciói.
Például nem tudok ilyenkor appokat megnyitni, a kurzort nem érzékeli a távirányító és csak a jobbra balra nyillal tudok navigálni az alsó menüben. Már ha bejön, de appot nem nyit meg.
Nem reagál semmire, ilyenkor az áramtalanítás segít egyedül.
Gyári visszaállítást csináltam, nem javult tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Autós topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Path of Exile (ARPG)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor