Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenzi2
tag
válasz
Northlorien
üzenetére
Szerintem Te érted félre! Senki nem akar versenyezni. Amit linkeltél nem alternatíva, hanem egy teljesen más eszköz annyi közös nevezővel, hogy állítólag van bennük villámvédelem.
Már elég régen olvasom a forumot és számtalanszor fel lett hívva a figyelem a tekintetben, hogy ne áramtalanítsuk az OLED TV-t a kompenzáció miatt. Egyes gyártóknál ez garanciális kritérium is! Nekem ebből az jött le, hogy igen, vannak olyanok, akik áramtalanítanak, ( többek között én is ) sőt olyat is olvastam, hogy valaki időzítővel oldja meg az áramtalanítást. Én erre próbáltam alternatívát kinálni, aki szeretné áramtalanítani is de a kompenzáció lefutásában is biztos akar lenni. Ennek nincs köze egyikümk apjához sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Automata kávégépek
- Tesla topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor