Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen tisztában vagyok vele, egy erős PC lesz rákötve az egyik HDMI-re, a másikra pedig a házimozi erősítő, de még mindig erősen tartom magam ahhoz, hogy nem vagyok saját magam ellensége. A sony képe - (kb 1.5 órán keresztül csesztük tegnap ott el az időt, bőven volt időnk tehát látni) - egyszerűen sokkal szebb volt, mint az Lg-é ugyanannál a demónál! Olyannak tűnt nekem, mintha nem 4K lenne. pedig nyilván csak is az megy ilyenkor, de a hátam mögött lévő Philips-nek is szebb képe volt. szóval nem értettem a dolgot.
Na most, ha abból indulok ki, hogy az LG tényleg olyan f...sza a többihez képest, akkor egyrészt beállítja nekem úgy, hogy tátva maradjon a szám és lehet, hogy ott helyben kifizetem érte a 850 ezret.
De mind a kétszer kitért a válasz elől, hogy miért sokkal szebb az AG8 képe ugyanazoknál a demóknál.
Ehelyett csak azt hallgattattam hogy az android szar kezelhetetlen, holott nem az, csak ezt is meg kell tanulni, aki nem hülye 1 hét alatt vakon nyomja a takaró alatt a gombokat.
De mindegy is, ott a 14 nap, ezalatt bőven elválik, hogy a lányom megtartja-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor