Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43573) blakey válasza BusinessGuy (#43558) üzenetére


blakey
titán

:R Nem konkrétan erre gondoltam, mert ezt így tudom, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy aki LG-ről váltott Philipsre mi a véleménye, de elolvastam @alaves hsz-eit és úgy döntőttem, hogy nekem is jó lesz, közben megvettem illetve vissza is adtam. :)
Szóval, azt mondták, hogy van bontatlan ezért sok gondolkodás után úgy döntőttem, hogy nekem tökéletes lesz és nem veszek idei LG-t. Megírták a számlát kifizettem, hozták a készüléket, kérdem - ez ki volt bontva? Válasz, mindig megnézzük, hogy minden rendben van-e, - mondom oké, közben garilevelet kitölti és már visszük is az autóhoz aztán gondoltam belenézek a dobozba, megnézem a kézikönvyet aztán venném ki az egyik lábat és látom, hogy a hozzáragasztott zacsi (csavarokkal) ki volt bontva, csavarok a láb mellett. elkerekedett a szemem, levettem a hungarocellt és látom, hogy valami nem kerek, valaki ezt kivette, összeszerelte, bár hibátlan a kijelző, külsőleg de minden jel arra utal, hogy ez nem bontatlan így visszavittem a boltba, nagy nehezen elkezdték megállapítani, hogy valóban bontott volt így rendeltek egyet raktárról, elvileg a héten megérkezik, remélem nem lesz semmi gond, mert amúgy gyönyőrű lenne, jól beállítva eszement szép a kép illetve maga a készülék nagyon rendben van külsőleg, minimalista és mindent tudó.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.