Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
hsrasus
üzenetére
CX-re valszeg nem érdemes várnod, ha már most foglalkoztat a dolog. Annak tényleg közel egy év, hogy normális ára legyen. A 48-asoknak detto, mivel az is csak az új generációban lesz. Addigra meg már el fog múlni a kezdeti lelkesedés.

B9 vs C9. Tényleg az aktuális árazáson múlik. Mikor én vettem, akkor azért közel 20% volt a difi, amennyit nekem nem ért akkor a C, így B lett. A belső menüje, a lejátszója tökéletesen fut ezzel a procival is, max minimális röccenések vannak csak menüváltáskor, de ez lehet, hogy a C-n is előfordul.
A sok helyen előjövő előny, miszerint a C procija miatt jobb a mozgásmegjelenítése, elég nehezen megítélhető dolog, nem láttam erre még olyan tesztet, aminél egymás mellé tették a kettőt. Ez szerintem maximum a ritkább artifaktolásnál jelentkezhet, de normál beállításokon, az amúgy se releváns probléma. Sőt, az ajánlás szerint, sokan kikapcsolják teljesen az interpolációt, akkor meg egész biztos megy a kukába ez az előnye.Remélem nem baj, hogy nem egyértelmű választ adtam, csak leírtam az ide vonatkozó tapasztalataimat.

Új hozzászólás Aktív témák
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor