Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Itt meg tudod nézni a hátulját, és a rejtett beépített fali rögzítést is 1:46-tól (zseniálisan "beépítették" a tv-be a kinyitható lapos konzolt). Így a fali rögzítés megoldása sokkal kulturáltabb lett, mint ahogy a korábbi modelleknél hiába volt vékony a panel, a konzollal együtt 6-7 centivel kiállt a fal síkjából a tv előlapja. A "GX" sorozatnál a 65"-os 2cm "vastag", a 77"-os meg 2,25 centiméteres, az 55"-osra még nem találtam adatot. Eddig a "W" számomra szimpatikusabb árára vártam, de nagyon meggyőző az új Gallery Series, szerintem legalább olyan egyedi lehet egy minimalista lakásban, mint a tapéta sorozat tagjai. A GX is a Signature családot erősíti, így kíváncsian várom az árazást, na meg a teszteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor