Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
gabben85
üzenetére
Itt mindenki azt írta (aki ért hozzá) hogy ez a banding használattal sokat javul, és viszonylag ritka az az életszerű helyzet, amikor percekig 5% szürke képernyőt nézel.
Normál tartalomnál ebből kb semmi sem látszik, és nincs garancia rá, hogy ha cserélnék (egyáltalán) akkor nem-e rosszabb panelt kapsz, mint ami most van, nem beszélve az esetleges pixel hibáról.
Komolyan mondom sosem értettem, hogy miért nézegetitek ezt, amikor sosem lesz olyan a következő 8-10 évben amikor ilyen tartalmat nézegetnétek, kivéve persze, ha normál tartalomnál is jelentkezne.
Múlt év BF-kor vettem az 55B8-at (tudom az kevésbé szenved ettől), talán egyszer ránéztem, hogy milyen is, de soha többet, illetve még az elején megnéztem a pixelhiba szempontjából, azóta csak használjuk, és minden alkalommal rácsodálkozom, hogy milyen hatalmas különbség van az általam használt különböző kijelzőkhöz képest: 27" IPS gaming monitor g-Sync 250k volt, és van mellette egy 40" VA paneles 3D Samsung, azokhoz képest az LG az valami állat!Én szinte kizárólag este tök sötét szobában nézem az OLED-et, elalvásnak, esti/sötét jeleneteknél soha semmit nem vettem észre, hogy bármilyen inhomogenitás lenne, szerintem van már benne 1500-2000 óra (este szokott menni 3-4-5 órát a TV, meg hétvégén mikor milyen intenzitással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Elfelejtettem a film címét
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor