Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
gabben85
üzenetére
Itt mindenki azt írta (aki ért hozzá) hogy ez a banding használattal sokat javul, és viszonylag ritka az az életszerű helyzet, amikor percekig 5% szürke képernyőt nézel.
Normál tartalomnál ebből kb semmi sem látszik, és nincs garancia rá, hogy ha cserélnék (egyáltalán) akkor nem-e rosszabb panelt kapsz, mint ami most van, nem beszélve az esetleges pixel hibáról.
Komolyan mondom sosem értettem, hogy miért nézegetitek ezt, amikor sosem lesz olyan a következő 8-10 évben amikor ilyen tartalmat nézegetnétek, kivéve persze, ha normál tartalomnál is jelentkezne.
Múlt év BF-kor vettem az 55B8-at (tudom az kevésbé szenved ettől), talán egyszer ránéztem, hogy milyen is, de soha többet, illetve még az elején megnéztem a pixelhiba szempontjából, azóta csak használjuk, és minden alkalommal rácsodálkozom, hogy milyen hatalmas különbség van az általam használt különböző kijelzőkhöz képest: 27" IPS gaming monitor g-Sync 250k volt, és van mellette egy 40" VA paneles 3D Samsung, azokhoz képest az LG az valami állat!Én szinte kizárólag este tök sötét szobában nézem az OLED-et, elalvásnak, esti/sötét jeleneteknél soha semmit nem vettem észre, hogy bármilyen inhomogenitás lenne, szerintem van már benne 1500-2000 óra (este szokott menni 3-4-5 órát a TV, meg hétvégén mikor milyen intenzitással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor