Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
ribarszki
üzenetére
színekben tud jobb lenni a qled, valószínűleg gyárilag nem korrekt mindig, az oled meg a feketében és összhatásban, nem tudom mennyi b8 max fényereje, nem is érdekel, hdr-nél "kiveri az ember szemét" az biztos, ami viszont hátrány, h tükör az egész, tehát világos nappaliban biztos nem egy élmény, én sötétben szoktam filmet nézni jellemzően, úgy már nem gond, nappal meg tükörnek használjuk ( :
nem tudom pontosan megfogalmazni, azáltal, h élesen elkülönülnek a kontúrok, nekem egyfajta 3d élményt ad, már észlelem amit más kijelzőknél ne, ha pl a bácsi tengerparton van, és vannak mögötte tárgyak, korrektül látszanak a mélységek is, ez viszont nagyon nagy pozitívum, és az olyan jelenetek, amiknél teljes fekte van a filmben, de feltűnik pl egy arc, és csak az látszik, semmi bevilágítás
tintingről szerencsére nem tudom h mi, így nem zavar (((( : se filmnél, se xboxnál nem volt gondom a képpel
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Garmin topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor