- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
ribarszki
üzenetére
színekben tud jobb lenni a qled, valószínűleg gyárilag nem korrekt mindig, az oled meg a feketében és összhatásban, nem tudom mennyi b8 max fényereje, nem is érdekel, hdr-nél "kiveri az ember szemét" az biztos, ami viszont hátrány, h tükör az egész, tehát világos nappaliban biztos nem egy élmény, én sötétben szoktam filmet nézni jellemzően, úgy már nem gond, nappal meg tükörnek használjuk ( :
nem tudom pontosan megfogalmazni, azáltal, h élesen elkülönülnek a kontúrok, nekem egyfajta 3d élményt ad, már észlelem amit más kijelzőknél ne, ha pl a bácsi tengerparton van, és vannak mögötte tárgyak, korrektül látszanak a mélységek is, ez viszont nagyon nagy pozitívum, és az olyan jelenetek, amiknél teljes fekte van a filmben, de feltűnik pl egy arc, és csak az látszik, semmi bevilágítás
tintingről szerencsére nem tudom h mi, így nem zavar (((( : se filmnél, se xboxnál nem volt gondom a képpel
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor