Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25374) bava válasza Celtis (#25318) üzenetére


bava
csendes tag

Nekem is van friss tapasztalatom, múlt heti panelcsere kapcsán, amit talán érdemes megosztani.
Az összeadódó statikus tartalomra érdemes odafigyelni, nekem 55B7V-m van, 2017 novemberi vásárlás. Két dolog "égett be", az egyik a youtube app bal felső sarkában lévő teli piros és a jobb alsó sarkában lévő kis teli sárga "logó", pedig kíméletes képbeállítást használok (pl. oled fény 24) és ami még furcsább, hogy ezek a logók maximum 1percig látszanak belépéskor az applikáció főképernyőjén és soha nem maradt hosszabb ideig kint (ha akarnám sem tudna, mert gyorsan elindul a képernyőkímélő), ugyanakkor tény, hogy heti 7 nap alatt 7 alkalommal biztosan bekapcsoltam és ez elég is volt, hogy másfél év alatt összeadódva ott maradjon.
Viszont az LG nagyon korrekt, szó nélkül cserélte a panelt úgy, hogy a panelre újraindult a garancia.
A szerelő azt mondta, hogy azért rendszeresen előfordul B7 panel csere és az az LG álláspontja, hogy 3 hónapon belül kétszer nem cserélnek, de azon túl a garanciaidőn belül akár több alkalommal is cserélik a beégett panelt, ami azért elég bátor vállalás ismerve sok felhasználó extrém használatát.
Mondjuk én többször nem szeretnék cseréltetni, úgyhogy az én problémámra azt a megoldást találtam, hogy a telefonomon keresztül indítok el youtube videót és akkor a tévén rögtön a videó indul el, az app főképernyőjét kihagyva.
Ja és egyébként inkább odafigyelek ezekre, de soha nem váltanék oledről :)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.