Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Jó lett.
Kiegészítés:
Szerintem HDR-ben 100-as oled fényerőt legfeljebb nagyon fényes szobában érdemes használni, vagy régebbi modellek esetében. Azt tapasztaltam, hogy a 2018-as modellek ilyen beállítás mellett napszemüveget igényelnek félhomány vagy sötét körülmények között.
Nekem még a 70-75-ös beállítás is rettenetesen bántó.
Egyéni beállításokat igényel ez is, valószínűleg körülmény és modellfüggő ez is.Mozgásmegjelenítés teljes egészében kimaradt, pedig sem a plazma, sem az átlag LCD-hez nem hasonlítható a panel viselkedése. De ha már hasonlítunk akkor inkább LCD.
Garanciális kérdések?
Mondjuk a fél topik erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- LG OLED 55 B3 - 120Hz, 140cm, 4k - gari, fóliás
- Bomba ár!!Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor