- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravasz21
csendes tag
Helló Fórumozók!
Egy olyan hibajelenséget szeretnék veletek megosztani a két napos LG OLED 55B8PLA típusú televízióm kapcsán, ami talán számomra furcsa, de talán a köztetek akad olyan, aki orvosolni tudja, vagy van tippje az elhárítására.
A hiba: a Samsung BD J-7500 típusú Bluray lejátszóm a tévéhez a lejátszó video HDMI-én csatlakozik, a lejátszó audió HDMI csatlakozója pedig a Yamaha RX-V775 típusú HM erősítőre. Elindítom a bluray film lejátszását, angol DTS - HD master audióban és mikor bekapcsolom a tv-t, a hang elmegy és az erősítőn audió dekoder OFF jelenik meg. Ha kikapcsolom a tv-t akkor a hang visszajön. Hogy még érdekesebb legyen a dolog, ha átváltom dd 5.1-be a hangot, akkor van hang és kép is.
A tegnapi napon kb. 1 órán keresztül kaptam az LG egyik mérnökétől az utasításokat, hogy mit kellene csinálni, de így sem vált be a dolog. Mikor elköszöntünk a telefonban egymástól, azzal vígasztalt, hogy mindenképpen keresni fog és orvosolni fogjuk a dolgot.Hát most itt vagyok egy drága tv-vel és nincs DTS-HD master hang!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor