Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warck
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Érdekes, hogy neked azt írják nekem meg ezt. De egy biztos jelenleg ahogy a többiek is írják, cserélik nyuzzad az oledet, 4 óránál többet és akkor menni fog a ciklus. Azt is mondták az lgnél, ha olyan van meg nézik, hogy hány ciklus ment le a hiba elott, ill végéig tudott menni. De ez szerintem akkor van a kukacoskodni akarnak. De eddig nem tették. Én minden nap használom, mióta meg van és nem kimélem. Soha nem volt még kép be ragadás se. Ez egy jó széria teli védelemmel, full hd ba az elején nem volt ennyi és azokkal sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor