- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Konzolom van, régen én is PC-s voltam. Az FPS címeket is megszoktam rajta(BF1, régen volt cod-om is, Wolfenstein).
Casual szinten játszom, elhiszem hogy PC-n jobb FPS-t játszani, hiszen ott pontosan és gyorsan tudsz reagálni. Nem is vonz a PUBG, MOBA, CS:GO és hasonló játékok, amelyek főleg PC-n sikeresek.Így nem is releváns, hogy a PC-t fejlesszem(úgy le van maradva a gépem, hogy drágább lenne mint egy OLED tv). Marad a konzol, a TV video player-e meg elvileg megeszi majd a tömörített formátumokat, amit akár PC-ről(?) is meg tudok vele nyittatni, vagy LAN-on cast-olni a tv-re(Windows 10 tudja, jelenlegi tv-re is működik ez a funkció). Maximum beszerzek egy nagyobb méretű USB stick-et vagy külső HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor