Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ha fehér akkor lehetetlen beégetni. A sárga és a piros fix logókat lehetséges.
Szerencsére a BW fehér tartalmak még fixen sem égnek bele a W subpixel hatékonysága miatt. Rtings torture is bizonyítja.Más.: Gaming OLED "vs" témában... Nekem az volt a koncepció, mivel relatíve keveset játszok, max heti pár óra, az is single "filmszerű" játékokkal. Ezért vagy vettem volna egy 4K LCD-t és egy durván túlárazott gamer VA monitort... aminél számomra kérdés, ha csak 60 FPS-t tud a VGA vajon akkor is javít a strobe light a mozgáson? Mert ha olyan gány a mozgás mint a 60 Hz-es SVA panelon, akkor halottnak a csók. IPS "feketéjét" nem tudom megszokni, pedig a mozgás sokkal pontosabb...
Egy szó mint száz, nekem a koncepció egy multifunkciós készülék volt, így nem kell LCD-n nézni a filmeket és a kontraszt is marad játéknál, úgy hogy a VA panel nem tűnteti el az apró részleteket mozgásnál. Meg lehet oldani okosan, hogy simán lehessen gamelni és filmezni is. Bill egér kombóval, csak egy olyan asztal kell, vagy platform amire rátehető a bill egér. Jó egy nappali fő funkciója valóban nem ez, ez inkább hálószoba, kihúzható ággyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Automata kávégépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Peugeot, Citroën topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű LG OLED 65C31LA (2027 Áprilisig Garis)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor