- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
mcwolf79 #103336 üzenetére
Ez a villogás, voltaképpen jelszakadozás, egy teljesen szokványosnak mondható hiba, olyan esetekben jön elő amikor PC van összekötve OLED TV-vel. Nálam is ugyan ez volt, majd meg őrültem, hogy mi a fene romlott el, de hosszas utánajárás és try and error után kiderült, hogy ez:
1. Egyfelől egy elkerülhetetlen hibajelenség, egész egyszerűen nincsenek felkészítve tökéletesen egymás fogadására ezek az eszközök, nem tudni pontosan a TV vagy a VGA vagy a driverek a ludasok ebben.
2. Mindazonáltal javítható és élhető mértékűre csökkenthető a dolog, nálam az "oldotta meg", hogy lecseréltem a 3M HDMI kábelemet egy 1.5M-re. Így már csak elvétve és csak bizonyos napokon villog be párszor, ez így már elfogadható teljesen.Én alza power hitelesített 2.1 kábeleket használok, teljesen meg vagyok velük elégedve, ilyen fut az apple tv 4k-ból is a filmezős tv-be, az is 1.5M és most már ugyanekkora megy a PC-ből is a játszós tv-be. Minőségi a kábel bevonata, szép egyszerű fém csatlakozófeje van, én ezeknél drágábbat nem vennék mai fejjel már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest