Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
"Hát srácok nem tudom, megy itt a HDR szakértés de olvasva kevés első kézből származó tapasztalat alapján. Csekkolgatom a kicsikét pár cuccal, a Pacitic Rim HDR konkrétan olyan szinten agyonveri az érzékszerveimet, sima 1080p Bluray verzió utána olyan mintha egy szürkehályogos vénasszony szemével nézném.
Ez a specular olyan szinten ad hozzá az élményhez hogy olyan nincs is. Innen nincs visszaút, ez a jövő."
A full HD (1080p) óta az első olyan dolog aminek értelme is van az a HDR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Könyvajánló
- SONY LCD és LED TV-k
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Robotporszívók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor