Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Pedig mekkora műsor lenne, ha valaki tudná rootolni / almások kedvéért jailbreak-elni az LG firmware-t és fel lehetne oldani a tartalékokat. Tutti, hogy az EU-s fogysztási limitek miatt az ABL-t mindenféle veszély nélkül ki lehetne ütni a picsába, és szerintem a panelnek is lehetne emelni a csúcsfényerején 10-15%-ot mindenféle valós élettartam csökkenés nélkül. Kocsit is röhögve húzhatod 15%-ot semmit sem befolyásol van benne ennyi tervezett tartalék.
TV esetén szerintem az LG a hosszú évek óta a beégést pontosan úgy tudta már teljesen orvosolni, hogy iszonyatos panel tartalékok vannak a TV-ben. Lehet egy G3/G4 tudna röhögve 2000 nitet 5%-ig bezárólag, de pl már tudják, hogy amennyiben nyomsz egy pause-t egy napkorongos jelenetnél és kint van 30 másodpercig a 2000 nites korong, ott túlmelegszik és degradálódik az a panel terület. 1400-1500 niten meg simán kibírja.
Kíváncsi lennék, hogy a moddolt samuk tulajainak sikerült-e végül tönkretenni a TV-jüket, vagy szépen bírja a moddolást? Valakinek van infója?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor