- ldave: New Game Blitz - 2026
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Pedig mekkora műsor lenne, ha valaki tudná rootolni / almások kedvéért jailbreak-elni az LG firmware-t és fel lehetne oldani a tartalékokat. Tutti, hogy az EU-s fogysztási limitek miatt az ABL-t mindenféle veszély nélkül ki lehetne ütni a picsába, és szerintem a panelnek is lehetne emelni a csúcsfényerején 10-15%-ot mindenféle valós élettartam csökkenés nélkül. Kocsit is röhögve húzhatod 15%-ot semmit sem befolyásol van benne ennyi tervezett tartalék.
TV esetén szerintem az LG a hosszú évek óta a beégést pontosan úgy tudta már teljesen orvosolni, hogy iszonyatos panel tartalékok vannak a TV-ben. Lehet egy G3/G4 tudna röhögve 2000 nitet 5%-ig bezárólag, de pl már tudják, hogy amennyiben nyomsz egy pause-t egy napkorongos jelenetnél és kint van 30 másodpercig a 2000 nites korong, ott túlmelegszik és degradálódik az a panel terület. 1400-1500 niten meg simán kibírja.
Kíváncsi lennék, hogy a moddolt samuk tulajainak sikerült-e végül tönkretenni a TV-jüket, vagy szépen bírja a moddolást? Valakinek van infója?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor