- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy van nekem egy Samsung Odyssey G6 monitorom, amin van egy fekete folt a monitor alján. Amibe viszont szeretnék tanácsot kérni, hogy tegnap rákattintottam a panelfrissítésre, amiután elsötétült a kép , de egy óra múlva sem történt semmi. Akkor bekapcsoltam és bejön a SAMSUNG logó, és ezután már csak 3x bevillan a kép 2-3mp re, és utána kikapcsol. Mit lehetne tenni? Már próbáltam új DP kábelt, HDMI, sőt még a 220v tápkábelt is kicseréltem. Próbáltam nagy nehezen RESETET is, de azután sem változott. Tönkre tette ez a panelfrissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Skynet258