Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Vegul en is attertem OLED-re, egy LG 27GX790A-B modellel. Hetfo ota van meg. Oszinten szolva meg mindig nem talaltam meg az idealis beallitasokat rajta, de kb. minden napra jutott egy ujabb "attores". A VRR flicker rettenetes, de ugy latom ez kb. minden oled-nel igy van. A fringing egyaltalan nem zavaro, de ez RGWB, nem RWBG. Szoveg megjelenitessel nincsen gondom. Ev elejen megprobalkoztam egy Samsung G60SD-vel, de azzal joval komolyabb gond volt: brutal hangos coil whine. Szinei jobbak voltak az LG-nel, a fringing es text clarity joval rosszabb volt. Kb mintha minden betun lett volna egy kis kromatikus aberracios hatas.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258