Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #1880 üzenetére
Én még a mai napig nem kaptam vissza azt a monitort amit három napon belül jeleztem nekik, hogy bűzölög. Az elvitel is három nap szabadságomba került. ( Nincs autóm, és túl nagy dobozban van.) Hétfőre ígérték viszik. Nem vitték. Kedden írt a szállító cég jönnek reggel 8-16 ig legyek otthon, nem jöttek. Végül szerdán vitték el...
Június 16-án vitték el. Náluk most is azt írja az oldalon még két nap van hátra.
Szóval egy hónapig biztos nem lesz monitorod. Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen. A vicces az, hogy külön fizettem azonnali csere garanciát is. De mivel az elszállítás is ekkora káosz volt, inkább elálltam és kérelmeztem vissza a pénzem. Azt írták elvileg vissza utalták már az azonnalit, de ha külön nem kérdezek rá, eszükbe sem jutott volna. Mondjuk az sem ért még vissza a számlámra.
Ez a egész kb, 15 levélváltás, két telefonálás után történt.Most ASUS ROG Strix XG27UCDMG monitorraL szemezgetek.
Pedig a Dell Alienware AW2725Q eszméletlen jó masinának tűnt, nagyon sajnálom, hogy így jártam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest