Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én még a mai napig nem kaptam vissza azt a monitort amit három napon belül jeleztem nekik, hogy bűzölög. Az elvitel is három nap szabadságomba került. ( Nincs autóm, és túl nagy dobozban van.) Hétfőre ígérték viszik. Nem vitték. Kedden írt a szállító cég jönnek reggel 8-16 ig legyek otthon, nem jöttek. Végül szerdán vitték el...
Június 16-án vitték el. Náluk most is azt írja az oldalon még két nap van hátra.
Szóval egy hónapig biztos nem lesz monitorod. Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen. A vicces az, hogy külön fizettem azonnali csere garanciát is. De mivel az elszállítás is ekkora káosz volt, inkább elálltam és kérelmeztem vissza a pénzem. Azt írták elvileg vissza utalták már az azonnalit, de ha külön nem kérdezek rá, eszükbe sem jutott volna. Mondjuk az sem ért még vissza a számlámra.
Ez a egész kb, 15 levélváltás, két telefonálás után történt.Most ASUS ROG Strix XG27UCDMG monitorraL szemezgetek.
Pedig a Dell Alienware AW2725Q eszméletlen jó masinának tűnt, nagyon sajnálom, hogy így jártam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258