- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én még a mai napig nem kaptam vissza azt a monitort amit három napon belül jeleztem nekik, hogy bűzölög. Az elvitel is három nap szabadságomba került. ( Nincs autóm, és túl nagy dobozban van.) Hétfőre ígérték viszik. Nem vitték. Kedden írt a szállító cég jönnek reggel 8-16 ig legyek otthon, nem jöttek. Végül szerdán vitték el...
Június 16-án vitték el. Náluk most is azt írja az oldalon még két nap van hátra.
Szóval egy hónapig biztos nem lesz monitorod. Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen. A vicces az, hogy külön fizettem azonnali csere garanciát is. De mivel az elszállítás is ekkora káosz volt, inkább elálltam és kérelmeztem vissza a pénzem. Azt írták elvileg vissza utalták már az azonnalit, de ha külön nem kérdezek rá, eszükbe sem jutott volna. Mondjuk az sem ért még vissza a számlámra.
Ez a egész kb, 15 levélváltás, két telefonálás után történt.Most ASUS ROG Strix XG27UCDMG monitorraL szemezgetek.
Pedig a Dell Alienware AW2725Q eszméletlen jó masinának tűnt, nagyon sajnálom, hogy így jártam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- E-roller topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258