Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Skynet258 #1878 üzenetére
hdr-ben azért melegszik de semmi különösebb forróságot nem érzékelek külsőleg. de eddig semmi ilyesmit nem éreztem, most meg nagyon is érezhető. nem hiszem hogy tetemesebb mennyiségű por belement volna, ott ahol a szellőzők vannak nem nagyon kell takarítani mert nem nagyon lesz ott poros. mind1 bejelentettem az alzához még bőven garis aztán meglátjuk mit mondanak. Csak ugye ki tudja meddig ülnek majd rajta addig meg ugye nincs monitorom
utánanéztem én is qd olednél (a magas fényerő miatt azért tud fogyasztani) főleg új monitoroknál elő szokott fordulni ide is írt egy srác ezügyben pár hónapja, de ez már lassan 2 éves és eddig semmi ilyesmit nem éreztem a gép előtt ülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest