- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frorika1972
csendes tag
Én 5 évig használtam az MSI NXG252R monitort, amiben dedikált (hardveres) G-Sync modul van. Előtte volt kettő sima G-Sync kompatibilis monitorom, és most egy harmadik, egy G6 oled. Hogy van e különbség, amit szemmel láthatóan észrevehetsz? Igen! Sokkal jobban dolgozik, és látható játékok közben. Nem azt állítom, hogy ég és föld a különbség, de van, és ezzel nem arra céloztam, hogy már 1 fps-től dolgozik. Most amikor vettem az oled monitoromat innen [link] vadásztam, hogy megint G-Sync modulos oled monitort vegyek, de csak egy van, ami eleve a 144Hz miatt is elvetettem. Bár a monitoromon és a videokártyámon is 1.4 DP csatlakozók vannak, de én rendeltem egy minőségi 1 méteres 2.1 DP kábelt és úgy vettem észre mint ha simábban mennének ezzel a kábellel a játékok. Ha lett volna olyan G6 monitor, amiben van G-Sync modul simán kiadtam volna azt a + 50-70.000K érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258