Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
Graphics #52522 üzenetére
Magával az OBD olvasóval nincs gondom, CarScanner alatt tökéletes, a Torque alkalmazást még lehet kicsit szoknom kéne, de azért a megfelelő PID-ek betöltése után ott is mutat kellően sok mindent.
Ugyan tényleg nem írtam, de a HA-val való kapcsolata bonyolítja feleslegesen az életem, tehát nem akartam itt ilyen általános autós témával offolni. Nagyvonalakban az van, hogy a gyári Torque integráció elvileg egy HA restart után nem mutatja a méréseket, csak ha megint újra kap adatot az autótól. Ezért ezt nem is erőltettem, látva, hogy 2 éve frissült utoljára ez az integráció.
Van egy Torque logger nevű integráció, ami nagyjából működik is, de a kiválasztott méréseknek csak egy része jelenik meg a HA-ban, a konkrét esetemben 9 entitás, miközben kb 20-30 van kiválasztva a telefonon az alkalmazásban. És sajnos a GPS adatokat sem mutatja.
Aztán megtaláltam ezt a módosított Torque integrációt, de sajnos ez is hanyagolva lett a kezdeti lelkesedés után és úgy állok vele, mint a beszélgetés végén a sorstársam, hogy 404-es hiba az alkalmazásban és az entitások megjelennek, de adatot nem ír beléjük. Pontosabban itt is csak 9 darab entitást hoz létre, de nem ugyanazokat, mint a másik integráció. Ez a 9-es limit(?) mindenesetre kissé furcsa.Vajon ennyire keveseknek érdekes az, hogy az autót is betegyék HA alá? Vagy csak simán a legtöbbeknek elég az autó felhős szolgáltatását elérni (HA alól)?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest