Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Okos Otthon összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50503) stigma


stigma
addikt

Sziasztok.
Erősítőm távirányítója annó megadta magát, ahelyett vettem ajánlásotokra egy ilyen Infrát, mely Tuya képes: Tuya Infra univerzális távirányító, vezérlő Wi-Fi

Azóta telón megelégedéssel használom a tuya-t, viszont van egy kis bajom ami idegsít. Lehet külön/saját Dashboard-ot felületet létrehozni, amire a fontos elemeket bepakolhatom egyesével? Hangerő az erősítőnek, méldilejátszó start/stop gomb, stb.
Értem ez alatt, hogy 3 eszköz van társítva, 2 db jelenetparancs van bekötve, mikor filmezni akarok sorba kapcsolja be a TV-erősítő-médialejátsót.
Bajom annyi, ha ez megvan, és halkítani akarom a filmet/sorozatot, akkor külön bele kell mennem az erősítőbe, de ha a utána emg akarom állítan akkor visszanavigálni 1-2 kattintást, majd a médalejátszót kiválasztani.
Ha jól gondolom egy Rpi/NUC + HA-val + Loacal Tuya-val ezt orvosolhatom, hogy 1 db terstreszabott felületet hozok létre ugye?

Erre a CEC megoldás lehetne, hogy 1 távval irányítóm a TV, erősítő hangot, és ha kell megállítaom, de sajnos a TV/médialejátszó bugos CEC esetén hangduplikálásom lesz, így ki kellett kapcsolnom, hogy jól menjen.

....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.