- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
BlackJack21 #43569 üzenetére
No ha a Eufy-t sikerül belőnöd HA alá, légyszi írd meg hogyan, mert nekem eddig még nem jött össze, mármint az, hogy képet is adjon. Azt tudom - ill. tudtam, de egy ideje leszedtem a telepített integrációkat, mert gondoltam, 3. alkalommal is újrakezdem, hátha.. - kezelni, hogy csengetnek, vagy mozgás van, de képet nem sikerült kiszednem belőle.
Az Eufy beltéri kamerával egy fokkal jobb a helyzet, ott van kép, de nem folyamatos és eléggé random módon megy vagy nem megy. Párszor már elátkoztam hogy ezt vettem, de még nem adtam fel teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged