- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Paradox riasztóközpont, aminek vannak vezérelhető PGM kimenetei (NO, NC).
Illetve van egy Hikvision kamerarendszer. Egy rögzítő, kettő beltéri kamera, egy kültéri kamera. Minden kamera egyszerű, buta POE switchre van kötve.A beltéri kamerákat eredetileg csak azért raktam fel, hogy amíg épül a lakás belseje, addig legyen valami, ami figyel, biztos, ami biztos. Az idők folyamán megtetszett, hogy a lakás belseje is be van kamerázva. Viszont, ha beköltözök, akkor nem szeretném, hogy a mindennapjaim láthatóak, illetve rögzítve legyenek.
Első körben arra gondoltam, hogy a riasztó PGM vezérlésén keresztül egyszerűen elveszem az áramot a POE switch-től, amikor a riasztó ki van kapcsolva. Ezt a riasztós haverom simán össze is tudja rakni, felprogramozni, stb.
Aztán tovább gondolkodtam és az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha azért éjszakára mondjuk a nappali kamerája mégis csak be lenne kapcsolva. És akkor eljutottam oda, hogy jó lenne, ha minden kamerát külön tudnék ki-bekapcsolni az egyes PGM-ekről.
Az egyik opció, hogy kiveszem a POE switchet és POE tápfeladókat használok, amiktől PGM-el, relével ugyanúgy el tudom venni az áramot, mint eredetileg, amikor a teljes switchtől vettem volna el.
A másik opció, amin gondolkodtam, hogy létezik-e olyan "izé", aminek van RJ45 aljzat bemenete, RJ45 aljzat kimenete és a kettő között kapcsolat "analóg" módon vezérelhető (PGM, relé, stb.)? Itt akadtam meg egy kicsit, Google hirtelen nem volt barátom.
Van esetleg, aki halott, látott, használt ilyet? Mit tudnátok ajánlani?Fontos, hogy ténylegesen, fizikailag el akarom venni az áramot a kameráktól, amikor nem kell rögzítsenek.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó KTM női kerékpár!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged