- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
guess.who #12885 üzenetére
Írta a típust..., ne rugózzunk már ezen
Fél perc alatt neked is megmondja a google hogy ez egy "turbós" zárt égésterű kazán, én meg fejből is tudtam, mert ugyanennek a nagytesója van nekem. Még a generációkat is felsoroltam, a legrégebbi is zárt égésterű ebből a szériából, szóval hiába nem írta le pontosan, a VU(W)-242-ből már biztosra mondható a dolog.
Egyébként az enyémen is van kémlelőablak (igen, van, de ez egy zárt+szigetelt kis üveglapot jelent), igaz csak a külső burkolat alatt, de azt az ember még takarításhoz is leveszi (már aki tudja hogy ezen a típuson csak design elem, és belül van egy további burkolat), szóval én is szoktam látni a lángot
Takarítás alatt vagy ugyanezt értette, vagy azt, amikor a szerelője kitakarította az égőtálcát.
BUS vezérlés: nos, ez sem fedi a valóságot, zárt égésterű kazánoknál is bőven volt már bus-os digitális vezérlés, írtam fent a variációkat is ehhez modellcsaládhoz. Ha 2.es széria van neki, akkor 24V-os analóg vezérlésre van lehetősége, ha 3-as, akkor 24V ÉS e-bus is. Mindkét esetben van lángmoduláció. (1-es széria amúgy nem volt belőle, egyből 2-* -al kezdődött).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest