Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolesz13
csendes újonc
válasz
guess.who #11997 üzenetére
Szia!
Köszi a részletes leírást, megrágom még, hogy mi(k) legyen(ek) akkor a következő beruházás(ok).
Most egy kicsit azért megnyugodtam, hogy a rövid kihagyást és a teszteket leszámítva (mikor mindent szétkaptam) folyamatosan működik a teljes rendszer. Működik az új szerzemény, a külső mérő is, és működnek az eddig beleintegráltak is.Azon viszont most elgondolkodtam, hogy mi használhatta akkor az RTL-t mikor elhasalt az rtl_test-en.
Elvileg egy raspbian (buster) lite van telepítve, és mindössze egy domoticzot tettem mellé.
Most rápillantottam top paranccsal és csak a domo és az rtl az ami észrevehető processzorhasználatot produkál. A domo jóval szerényebben eszeget belőle az RTL-nél, de igazából ennyi.Mi használhatja még az RTL-t egy ilyen rendszeren? És ha van olyan akkor az letiltható és ez esetleg szintén jelenthetné némi hőfok csökkenést szegény tűzrőlpattant eszközömön? Vagy abszolút tévúton járok és nincs hozzá köze ennek sem, és hülyeségeket kérdezek, de nézzétek el nekem, mert szívesen tanulok ezekből az esetekből.
Z
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Nők, nőügyek (18+)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest