Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nem, én voltam a hibás. Eleve gyoesabban mentem mint a megengedett sebesség, gyorsabban mint az útviszonyok megengedték, és gyorsabban mint a rutinom alapján mehettem volna. A kitolató autós is vétkes, mert amit csinált az veszélyeztetés, de nem ő okozta a balesetet, ugyanis ha a megengedett sebességgel megyek, pláne ha a csúszós útnak megfelelővel. simán megállhattam volna. Ha meg van elég eszem, ilyen időben a semmi rutinommal el sem indulok motorozni.
''Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.''
Hidd el Panther hogy a balesetet szenvedett emberek 99%-a ezt gondolta. senki nem úgy indul el hogy ma fogom összetörni magam, senki nem tudja 1 percre előre hogy balesetet fog szenvedni, hiszen ha tudná, megállna, lassítana, kiszállna, más utat választana, stb. Mindenki a baleset előtti utolsó másodpercekig biztonságban érzi magát.
''ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva.''
Meg ugye elméletileg csak 80-al lehet menni :) Sose építs arra hogy mindenki betartja a szabályokat.
Na mindegy nem akarom itt a nagy okost adni, csak tapasztalatból mondom hogy nem tud akkora élvezetet nyujtani a vezetés amiért egy balesetet és a következményeit érdemes bevállalni
Aktív témák
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest