- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
crab
senior tag
Az még elmenne, de...
De most magyarázkodni fogok, van 4 karóm, na jó 5. Ebből 1 az amit számonkérésre kaptam. A többit nevetséges dolgok miat érdemeltem ki:
angolból van 3(tavaly 4-es votlam): a tánár szerint káromkodtam, ugyanazon az órán kaptam mégegyet ''súgásért'', másnap mégegyet mert nem volt könyvem.
Ez szerintem nevetséges, ráadásul nem káromkodtam, soha nem is szoktam órán,
a súgás egy félreértés miatt. Aztán matematikából: nem volt kész a házifeladat egyik feladata, ez is nevetséges. Az ötödik 1-es megérdemeltem.
Ez a magyarázkodás gyerekesnek tűnik, de muszály begykorolnom a védőbeszédet. Ezek szerintem felháborító dolgok.A tanítási módszer mégröhejesebb. Az osztályfőnök a matematika dolgozatomra ezt mondta(mivel jobb volt az átlagnál): nem tudom hogy sikerülhetett neked. Azért szerintem mindennek van határa. Magyarszágon az egész tanítási rendszer a tánarok nagy részével(tisztelet a kivételnek, én is ismerek kivételt) együtt semmit sem ér.
Megeszik az életemet. Az éltető erő az, hogy egyszer hazajutok és jöhetek PH!-zni,
mert itt mindig fel tudok dobódni. A nő ügyek sem úgy mennek ahogy kellene.
Szóval kész vagyok.
Köszönöm szépen a figyelmet, én szóltam.(nem tudom érdekel-e valakit is ez)
Aktív témák
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest