Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
-
-
Apika
addikt
Egy kicsit nem figyelek oda, és máris teleírjátok a következő OFF TOPIC-ot! :D
-
PeliScan
addikt
Nah jó éjt, azért vmennyit mégiscsak kéne aludni is... :) ha már eddig ezt a vackot írtam. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Végülis hallottam már olyan életfelfogást ami a Diákhitelre épült:
''Fel kell venni, minél többet, mert amíg egyetemista vagy addig kell élvezni az életet, utána már így is - úgy is csak dolgozni fogsz. Akkor meg legalább most érezd olyan jól magad e pénzből, amennyire csak tudod!'' Ebben is van valami, bár én eddig sokkal inkább előre gondolkodó típus voltam, mintsem a carpe diem-életmód nagy hirdetője :DDD Ugyanakkor az is igaz hogy nem rossz ötlet felvenni egy csomót, baromi jól élni belőle, aztán ha kellene visszafizetni, beugrani a metró elé :o -
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem ugyan rohadt mindegy milyen kocsi, csak menjen. Menjen, és ne dögöljön meg akárhol az országban. Mondjuk a WB-re az életemet már nem bíznám, de mondjuk megy. (Amikor olyan kedve van :) ) De mondjuk ezen kár is filózni, novemberig úgyis eltűnik valahova. Van már helyette új kocsija szüleimnek (Opel ''azt te nem használod'' típus), és vagy el kell adni vagy ki kell vonatni a forgalomból hogy átvezethessék rá a biztosítást vmi prémium miatt. Szóval, a nevem Bruce, ... :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy nekem lehetne új kocsim a WB helyett, apám felajánlotta. Mindössze 5 évig kell fiztenem havi 40e részletet :) Mondtam neki ''peeeeeeeeersze''... ugye milyen okos ötlet... 5 évre előre eladósítani magam! Rulz! Még ha lenne havi 40e-m, akkor talán elgondolkodnék rajta hogy mérlegeljem-e ezt a lehetőséget. De havi nagy nullával... na mindegy. Azért rendes tőle hogy felajánlotta :)
Nem akarom eladósítani magam. Ezért nem veszek fel Diákhitelt sem. -
PeliScan
addikt
Jól vetted ki. :) Amúgy tényleg nem tudom, miért is akarok megtanulni vezetni, hisz a családnak előreláthatólag a mostani 22 éves Wartburg helyett nem lesz új kocsija, és eztsem használjuk. :) De majd én..! Szépen évközebn dolgozok, és nyáron már a nitrós-neonos (2Fast2Furious rlz:D) verdával büntetek le Balcsira. (Persze.:P)
-
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én vagyok Bruce, a mindenható! Kár, hogy csak a ''nagy talákozás'' előtti tulajdonságaival...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egy vmi amúgy tényleg hiányzik, mégpedig hogy az összes téma összes hozzászólásában keresni még nem lehet. Kár. :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha jól hallom, azt énekli hogy
You're just seven seconds away
Hear me calling
It's like falling
Into the land of silence
You're so near and yet so far
Away
I'm not jealous
I'm not crying
But I can feel the violence
when I try so hard to make
You stay
That's much too much
I can't touch your heart
But babe it hurts
When we're worlds apart
I feel lonely
But I only
Miss all that inspiration
And the way you treat me right
At night
Please come closer
Hold my body
Gimme that big sensation
And that everlasting light
Inside
That's much too much
I can't touch your heart
But babe it hurts
When we're worlds apart
That's much too much
I can't touch your heart
But babe it hurts
When we're worlds apart
:) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ó, most jövök csak rá hogy ez itt az OFFTOPIK. Ez esetben megkérdezném, hogy nem tudja-e valaki hogy mire utal a ''Seven seconds (away)'' című számban az hogy csak 7 másodpercnyire vagy? Egyszerűen nem tudok rájönni. 7 másodperc alatt emberi sebességekkel nem lehet messzire jutni, fénysebességgel számolva meg már bőven túllépjük a Földi kereteket :)
-
slug
senior tag
Ez most nagyon hülyén fog kijönni, és lehet, hogy moderálni fogják, de el kell mondanom a véleményem:
Mióta itt regisztráltam magam, tanúja voltam egy nagy züllésnek itt a Prohardveren - gondolok itt mind userileg, mind témákban. De észrevettem egy nagy fejlődést (ne csak a negatív nézőpontot vegyük figyelembe) is. A fejlesztés nagyon sok időt/munkát vesz el az életből, jól is sikerült a ''régebbihez'' viszonyítva. Nagyon sok feleslegesen létrehozott topic van mostanában (a kereső hiányát gondolom mindenki észrevette).
Folyt.köv. -
twollah
nagyúr
http://mbrix.dk/files/linux_images/fluxen22.jpg
-
joghurt
addikt
Alapból a Windows System Notification Area-ba (tray-nek hívni pongyolaság!) processzenként egy 16*16-os ikont lehet. Szóval túl nagy elvárásaid ne legyenek grafika terén. Ráadásul ha túl gyakran változik ez az ikon, az nagyon beszivatja a rendszert és az nagyon sok prociidőt fog használni.
Igen, Linux alatt vannak szép eszközök, amik mindenféléket kirajzolnak oda lentre, de most Windowsról van szó. -
guess.who
senior tag
Procikihasználtság? XP alatt nyomsz egy Ctrl-Alt-Del-t, és már láthatod is szép zöld ikonként... Ha ráviszed az egeret, még számmal is megadja. (Érdemes a Beállítások alatt az ''Elrejtés kis méretnél'' felirat mellé tenni egy pipát, hogy valóban csak ikonként létezzen.)
-
MUŁĐER
addikt
ÁÁÁÁÁ!!! Már megint jött a Microsoft-tól egy e-mail hogy use this patch ... Hát nem unja már magát a vírus?? Tegnap 25 ilyet kaptam!!! Mindgyárt írok egy ellenvírust! Vagy egy biomechanikus vírust!! (Érdekel valakit hogy mi ez?? Tessék találgatni!!)
-
PeliScan
addikt
Kedves OFF TOPIC 5 közönsége, hozzátok fordulok problémámmal! (amit a lamer, buta, nemsegítőkész OFF TOPIC 4 közönsége nem tudott megoldani. :)) )
Tehát, szeretném, ha soksok izgőmozgó, de ennek ellenére praktikus grafikus analyzer szállná meg a systray-om. :)
Eddig egy van, az ZoneAlarm szépen mutatja a ki-és beáramló bytokat. De én többre vágyom. :)
Nagyon bírnám, ha egy mini-grafikus analyzer lenne a WinAmp systray ikonja helyett...
Szóval ehelyett...
:P -
PeliScan
addikt
Hehhehehehehehehheheeh, a moderátorok is tévednek, és néha még meg is marad a nyoma, hacsak ki nem leszek moderálva gyorsan... :))
-
PeliScan
addikt
Miért 6?? :t
-
Az OFF TOPIC 4 helyett használjátok egészséggel. :)
Aktív témák
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest