Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
azt mondja meg énnekem vki, h a billentyűzetem miért nem írja egymás után többször a karaktereket??? megnéztem, vindóznál be van állítva, biosan is beállítottam, bár eddig disable-ön volt, de enable-ként se jó.... méé??
-
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
az szép. sebaj, nekem az a lényeg, h okos emberek átsegítettek engem a fizetés nehézségein, úgyhogy onnantól nem izgat, h milyen védelem VOLT abban a progiban ;]
-
Warlock_42
senior tag
Vagy proxy.
CD_Illa: hiába ''éjszakai ellátmány'' a program attól még szükség van rá. Valami egész durva védelem, mert HDD formázás után is tudta, hogy ott már volt egy 3DS. Gondolom MBR-be írkál. -
KovacsUr
addikt
Na, itt van twollah! Voltál Public Enemy-n végül?
-
eper-fa
aktív tag
itt pucu néven van, egy másik remek topicban meg pénisz volt...
-
-
Som@
őstag
Ma minden hülye megtalálja a PH!-t. :(((
Hosszú estének nézünk elébe...
Jó munkát KovacsUr! :P -
neduddki
nagyúr
HI!
Ugy nezem Panther hejjeet atvettem! Elokerult egy buggg!!! Na meg ket 63-as vegu hozzaszolas!!!:-))))
udv
neduddki -
KovacsUr
addikt
Eh. Most láttam a tv2 kis beszámolóját a Public Enemy-koncertről. Flavor Flav-et végig ''Flávor Fló''-nak ejtette a bemondó, és amikor maga Flavor Flav beszélt, Flavor Flax-et írtak alá. Brávó.
-
eper-fa
aktív tag
oh.köszönöm. pedig már törölni készültem. mit véd a programon? csak mert nekem pl a max is tört verzióban van meg :DDD
más: szereztem két remek videoton hangfalat (gyönyörű, régi darabok, túl sokat még nem sikerült róluk kidrítenem, mert nincs rájuk írva semmi hasznos. na jó, annyi, h maximált fogy. ár:1600Ft :D). de ezeknek még vmi régi fajta csatlakozójuk van, aminek fogalmam sincs a nevéről, szóval vki pls... (nincs hozzá kábelem...) két majdnem ovális lyuk, a középső nagyobb, a mellette levő kisebb, és mind a kettő függőleges irányú. vki légyszi mondja meg legalább a nevét h ki tudjam találni h milyen bemenő jel kell neki. köszi -
Warlock_42
senior tag
CD_Illa: programvédelem, nem illik törölni, mert nem óhajt majd elindulni valami
Én 3DSMax mellett láttam, de mint valaki írta AutoCAD is megesik, hogy használja. -
crab
senior tag
Tegnap nagytakarítottam a gépen, 4 vírust és 43 adware-t + 229 érvénytelen bejegyzést találtam!:C
-
PeliScan
addikt
BeszáRUSH. :) Spam által ihletett számok... egy egész CDnyi. Én most épp a '' Look And Feel Years Younger'' megaséláger hallgatom. :)
Tracks:
1. I Got Your Letter
2. Do you Measure Up
3. Feel Better Now Blind
4. You Are Being Watched
5. Erik, Someone Wants To Date You
6. Urgent Business Relationship
7. Look And Feel Years Younger
8. Don't Worry Where Your Keys Are
9. Urgent Business Confidential Uncle
10. Where Is The Best Place
11. Your Medication Sex
12. A Quick, Simple Form
13. psiloveyou
14. My Parents Are Gone For The Weekend...
[L]http://www.bradsucks.net/?nav=oti[/L] -
eper-fa
aktív tag
megcsináltam, és most már a rendes a keresett lap nem található cuccot kapom... már majdnem azt hittem, h végre nyomtalanul eltűnik az életemből, de azért a nyomai itt maradtak... ha pl beírom, h nemtom.net, akkor amikor rájön, h ilyen nincs, azt írja be automatikusan, h http:///?%20nemtom.net. na mind1, ennyit kibírok...
-
eper-fa
aktív tag
ha már így belejöttem a törlésbe, mondja már meg vki, mi az a C_dilla?
-
eper-fa
aktív tag
:O :O :O :O
aygasima elvtárs aggódó/figyelő szemei kísértében már azt hittem h megszabadultam az internet optimájzörtől, erre me félregépeltem egy linket, és....
/me őrjöngve zokog -
Som@
őstag
Egészen véletlenül meg van valakinek Bagi és Nacsa Babánhéjjának eddigi részei bedigitalizálva?
Mert akkor megoszthatná velem. :D -
twollah
nagyúr
Kissé csalódott vagyok, hogy az ominózus http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26880&start=0 topic le lett zárva mielőtt be tudtam volna írni azt, hogy:
Újabb IQ Blaster topic. -
slug
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Azt tervezem, hogy minden nap beirom mien kedvem van, es ugy viszonyulok masokhoz, es mas hozzam, szoval ha (sarkon allo lany) ideges vagyok, akkor ne lepodjon meg senki, ha netan kicsit ingerlekeny vagyok.
-
slug
senior tag
Jo ejszakat mindenkinek!
-
Warlock_42
senior tag
Az utolsón (vagy utolsókon) meg források vannak. Ha jól emlékszem. -
Agyasima
őstag
Gondoltam belemászok a Linuxba 1 kicsit. Ki is néztem a Debiant, mint ingyeneset. Lehetséges, hogy 7 CD-s? Ill, kell nekem mind a 7 cd a használatához? Vagy elég 3?(valaki írta h 3 CD-s) THX.
-
hungeek
senior tag
gondoltam megosztom veletek hogy túlestem életem első firmware frissítésén
(Toshiba SD-R5002 DVD-RW regio 2 => Toshiba SD-R5002 regio unlock) :)) -
Divi
aktív tag
Hy! Nem tud valaki egy olyasféle helyet ahol lehet kapni ÁKOS PÓLÓT?
Vagy valami olyat ahol olcsón (1500-2000 forint körül) nyomtatnak mintát pólóra? -
eper-fa
aktív tag
na kívánok jóéccakát mindenkinek émmeg
(megyek alcsizni, mára elég volt a dumcsiból) ;] -
PeliScan
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Igen, ha ilyet látok én is depi leszek és öngyi is... :)
-
PeliScan
addikt
Gondolkoztam, h ide vagy a vicctopikba... :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=12157&start=#msg8[/L] -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Addig semmi gond amíg csak a PH! nagytesó figyel minket és nem bizonyos nagycégek. ;] -
zsoltee10
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
A nagy testvér figyel minket.... :DDD
-
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
tényleg, ezt h csinálhatja?
mert ugye tudja figyelni, h lekérik az egyik odlalt. de utána? be van álljtva egy idő (attól függően, h mit olvas az illető, hosszabb ill. rövidebb), és ha azon az időn belül nem lesz újra lekérés, akkor úgy veszi h a csávó elment?
Aktív témák
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest